Dominatrix Miss Devil

Om mig

Læs hele teksten så du er sikker på hvad jeg tilbyder og ikke tilbyder – inden du kontakter mig for en seance.

Jeg er en stærkt vanedannende lille dansk herskerinde, som elsker pirrende og grænseoverskridende seancer med uartige slaver.

Jeg er 160 høj og vejer 55 kg. Jeg er altid i et frækt og legende humør, da dette er en livsstil for mig og ikke bare et job. Jeg har langt sort hår, intense blå øjne som kigger lige igennem dig og finder dine svage punkter som jeg vil udnytte groft til at udføre mine lyster på dig.

Trods min lille størrelse vil du aldrig være i tvivl om hvem der bestemmer og du vil hurtigt lære at din plads er på knæ foran mine fødder,

Jeg har et stort udvalg af lækre outfits og fodtøj, alt lige fra franske pikanterier, corsager, lak, læder og latex til stilletter og lårlange støvler. Når du møder mig til en uforglemmelig seance kan du få opfyldt stort set alle dine dybeste og måske lidt ”forbudte” fantasier, dog ikke noget med børn/unge under 18 år – dyr af nogen slags – baby behandling – slikke min fisse samt afføring.

Men er du en uartig slavedreng som ønsker fræk, sansepirrende og ophidsende pirringsbondage eller skal sættes på plads, opdrages eller ydmyges til 100 % underkastelse, straffes blidt med bondage lege, lussinger, hård afstraffelse med spanskrør, piske, nåle, spark eller hvad mine lyster lige er til (selvfølgelig med udgangspunkt i dine ønsker og fantasier).  Er du til ydmygelse hvor jeg ydmyger dig i frække urinlege, spytter på dig, bruger dig som askebæger eller måske som ”hest” eller ”hund”, går / tramper på dig med eller uden sko, giver din røv græsk som fistfucking eller med strap-on, udstille og fremvise dig, føre dig sammen med andre slaver i grænseoverskridende slavesammenføringer eller fiksere dig totalt så du intet kan gøre når jeg udøver mine lyster på dig. Måske er du til at jeg sætter mig på dit ansigt så du kan ligge og dufte til mine ”beskidte” trusser, alt imens jeg styre dit åndedræt som jeg også kan styre på andre måder. Eller er du til chastity hvor jeg fuldstændig har kontrollen over din pik og dermed også din rejsning og udløsning, og måske sender dig hjem med chastity på hvor jeg beholder nøglen så længe jeg lyster (men selvfølgelig efter vores aftale).

Jeg har desværre ikke den store erfaring med sygeplejerske samt strøm lege, men jeg vil meget gerne lære mere, hvis du vil ligge krop til og måske du har erfaringen så du kan guide mig undervejs (dette udløser selvfølgelig nedslag i min pris).

Ja mulighederne er uendelige, det er kun fantasien der sætter grænsen.

Jeg har mange års erfaring i det sorte univers (også privat), så har du en fantasi du gerne vil have udlevet kan du trygt komme til mig med den. Er du ny i dette spændende univers, så tager vi en snak om tingene inden vi går i gang og du kan evt. skrive dine fantasier ned til mig, hjemmefra, hvis det er lettere for dig, så skal jeg nok føre dig igennem dine lyster, på en god, fræk og sikker måde.

OBS: Ingen seksuelle ydelser.