Dominatrix Miss Devil

Live seancer

Priser:

 • Fuld opmærksomhed
 • 30 min. 1000 til 1500 Kr.
 • 45 min. 1500 til 2000 Kr.
 • 1 time. 2000 til 2500 Kr.
 • 90 min. 3500 Kr.
 • 2 timer. 4500 Kr.
 • Begrænset opmærksomhed
 • 30 min. 1000 kr.
 • 45 min. 1500 kr.
 • 1 time. 2000 kr.
 • 2 timer. 4000 kr.

 

10394084_1451328378450143_4951782489833744270_nMød mig til en uforglemmelig seance på klinik eller hos dig ved Escort. Jeg kører også gerne til Fyn og Jylland for at lege med dig (mod et tillæg på transport udgifter).

Vi kan mødes på et hotel, hjemme hos dig eller en af de klinikker jeg er på.  Når du møder mig som din herskerinde Miss Devil, vil du hurtigt opleve at jeg nyder at føre dig igennem alle de mørke kroge af det sorte univers, lige fra blid, fræk og sansepirrende pirringsbondage, til det mere hårde hvor jeg forventer total underkastelse og ydmygelse fra din side. Selvom du er ny i dette spændende univers og ikke helt kender dine dybeste fantasier, lyster og grænser endnu, ja så er du i trygge hænder her hos mig og jeg skal hurtigt lære dig din plads at kende på en god, sikker og fræk måde, på knæ foran mine fødder.

Jeg har meget forskelligt udstyr som jeg vil medbringer til en uartig seance med dig, så selv om vi mødes hos dig eller på hotel er der mange muligheder for en uforglemmelig seance. Mødes vi på en klinik er mulighederne næsten uendelige. Det er også i disse lokaler jeg laver slavesammenføringer, hvor jeg hygger mig med alle mine slaver samtidig.

Ring / Sms / E-mail mig for nærmere aftale, gerne i god tid.

 

 Herunder kan du læse lidt om nogle af de forskellige seancer jeg tilbyder.

 

 

Pirringsbondage/bondage/rollespil

427411_367677423257090_1648909250_nEr du til fræk pirringsbondage/langtidsbondage, hvor jeg binder dig på hænder og fødder og måske giver dig blindfold på øjnene og pirre dine sanser til det ultimative? Måske tænder du på rollespil hvor jeg evt. kan være din forførende sygeplejerske der undersøger dig analt, den frække politibetjent der anholder dig og misbruger dig som hun lyster, militærtøzen som føre dig til dine yderste grænser eller måske den frække lærerinde der straffer uartige drenge med spanskrøret eller måske har du en helt anden fantasi?

Pirringsbindage/bondage/rollespil er mange gange starten, starten på at få udlevet sine uartige fantasier. Det starter i det blide og udvikler sig så som regel hen af vejen som du kommer og leger med din Domina og der udvikles et tillidsforhold mellem jer.

 

 

 

 

 

Urinsex

x3Urinsex er en fræk uartig ”forbudt” leg for de grænsesøgende voksne, forestil dig at jeg lægger dig ned og evt. binder dig fast på hænder og fødder, stiller mig over dig så du ser lige op mellem mine ben til min lille lækre, pikantbarberet fisse. Du åbner som en selvfølge din mund og er forventningsfuld på mine gyldne dråber, jeg lader min dejlige varme urin løbe stille ned i din mund som du slubrer i dig med velbehag og drikker selvfølgelig hver en dråbe. Der er mange måder at dyrke fræk urinsex på, du kan få det hele i munden eller du kan blive badet helt på hele kroppen i min dejlige urin. Vi kan også dyrke langtids urinsex, hvor du ligger og modtager min urin over flere timer og dermed bliver urinsex legen meget frækkere, da du jo aldrig helt ved hvornår jeg kommer og tisser på dig.

 

 

 

 

Anal

274f355bac389d51_33287993Anal udblokning eller anal udnyttelse enten med dildo, fistfucking, strap-on, analkroge eller hvad dine lyster nu er til. Jeg nyder meget at ydmyge dig ved at bruge din røv som det passer mig, jeg kunne f.eks. lægge dig over en briks/bur så der er fri adgang til din lille stjerne og fiksere dig så du intet kan gøre. Derefter starter jeg med mine fingre at undersøge dig godt og langt oppe i røven, (alt efter aftale misbruger jeg dig mere og mere) først en finger og så flere og flere for til sidst at have udvidet din røv til hele min hånd kan være deroppe i total anal udblokning. Derefter kunne jeg gå i gang med min strap-on og kneppe din røv så godt og grundigt igennem, at når jeg var færdig ville du i flere dage efter kunne mærke at jeg havde misbrugt din slaverøv og på den måde er jeg også sikker på at du husker hvem der er din herskerinde.

 

 

 

 

Fodfetish

1908223_1416152991967682_802243201_nElsker du fodfetish? Jeg nyder at pirre og lege med mine små str. 36 fødder på hele din krop. Mine søgende fødder nyder at kæle for din pik så den kommer til at stå flot for mig, lege, drille og pirre så den er ved at springe, da hele din krop og pik nyder fræk fodfetish. Er du min lille slavedreng og skal ydmyges, kan jeg stå på dig som den gulvmåtte du er og tvinge dig til at slikke mine fødder fuldstændig rene, stikke alle mine tær ind i din mund og køre min fod rundt i ansigtet på dig for at afslutte mellem dine ben til pikken sprøjter og bagefter tvinger jeg dig “måske” til at slikke op efter dig selv, så du efterlader mine fødder helt rene.

 

 

 

Slave sammenføring

576722_163655523792741_1184670713_nDrømmer du om at blive sat sammen med andre slaver i grænseoverskridende slave sammenføringer under min kontrollerende og dominerende vejledning? Er du til at blive udnyttet, ydmyget og brugt af mig og andre m/k slaver efter mine lyster og fantasier (og efter vores indbyrdes aftale), eller måske du hellere vil bruge og udnytte andre m/k slaver, igen efter mine lyster og ideer.

Jeg nyder meget disse seancer hvor alle mine slaver står fuldt ud til min disposition og jeg vil starte med at høre hvad dine lyster er, og på den måde sætte dig sammen med de helt rigtige slaver, så vi alle får en fræk, uforglemmelig og grænsesøgende oplevelse.

Er du til at gå rundt og opvarte alle i selskabet, evt. i dametøj eller har du en anden fetish om beklædning eller andet, helt uden at have nogen fysisk kontakt med andre, ud over med mig? Eller måske nyder du bare at sidde i krogen, hvor din opgave er at sutte pik til de sprøjter på min kommando måske ud over dig eller i munden (alt efter aftale), måske blive lagt over en briks/bur og totalt fikseret, med røven lige i vejret til fri afbenyttelse efter mine anvisninger.

Ja mulighederne er uendelige det er kun vores fælles fantasier der sætter grænsen, så kom endelig med dine frække ideer og ”forbudte” tanker.

 

 

 

Nåle tortur

774f12040584f287_61825953

Har du også opdaget nydelsen ved smerten fra nåle der bliver stukket i dig? Forestil dig at jeg først fiksere dig totalt så du ingen mulighed har for at rykke dig eller stikke af, herefter iføre jeg mig gummi handsker og finder alle mine nåle i forskellige størrelser frem, mens du spændt ligger og venter på at jeg skal gå i gang med at hygge mig på din krop med mine nåle. Nåle kan sættes i din krop mange forskellige steder, nogle steder gør kun lidt ondt, hvor andre steder gør voldsomt ondt og jeg vil nyde, at finde lige præcis det punkt på din krop som er godt for dig og ikke mindst mig (Alt efter vores aftale). Smerte er godt, meget smerte er meget godt.

 

 

 

Stearin & brændemærker

74f1204308e6740_66681060Kender du følelsen af dejlig varm og brændende stearin der drypper ned på din krop, eller har du stadig fantasien om den brændende følelse inde i dit hoved? Legen med stearin er både fræk og grænsesøgende, men den brændende følelse kan også opnås gennem mange andre spændende ting.

Jeg kunne f.eks. bruge dig som askebæger, hvor jeg asker dig i munden eller mellem benene, lægge min cigaret i din mund eller på pikken og nosserne eller måske på brystet af dig, så den ligger der og ryger langsomt op, mens du føler den brændende fornemmelse på din krop. Jeg kan opvarme jern som jeg kan brændemærke dig med, så du til evig tid har mit mærke på dig som den slavedreng du er.

Har du en idé eller fantasi så lad os tage en snak om det og jeg skal gøre mit til, at du kan få udlevet dine uartige fantasier

 

 

 

 Afstraffelse

324f12041c7f1379_73927335Nyder du følelsen af pisken, padlen, spanskrøret eller andet på din krop? Jeg vil elske at binde dig op så din lille slave krop står klar til at modtage slagene fra min svingende pisk mm. Jeg vil typisk starte min ubarmhjertige afstraffelse med et par gode klask på ballerne med mine hænder som i en god gammel dags endefuld og dermed varme dem godt og grundigt op så ballerne bliver klar til de noget hårdere slag. Derefter vil jeg nok tage en af mine padler og slå ballerne så de bliver dejligt røde og godt varme, og så igang med de forskellige piske og slagene fra piskene vil du typisk mærke på hele din ussle slave krop, så der kommer gode røde striber over alt på kroppen, jeg nyder meget at se de røde striber svulme op over alt hvor jeg har svinget min pisk på dig. Spanskrøret og ride pisken er også dejlige redskaber da de gør dejligt ondt på slaven og igen kommer der de fantastiske røde striber, disse slag kan nemt blive til skønne blå mærker, så du i flere dage efter dit besøg hos mig kan se og mærke min store nydelse med at afstraffe dig.