Dominatrix Miss Devil

Velkommen til år 2015 og min nye hjemmeside

Velkommen til år 2015 og min nye hjemmeside

March 11, 2015 • Under: Nyt fra Miss Devil

0

Dem som kendte min gamle hjemmeside kan se at der er fjernet en del ting bl.a. hele web shoppen – dette skyldes at Ewire gik konkurs og jeg har ikke kunnet finde et alternativ som accepterer erotisk materiale uden at det koster en formue.

Der er også kommet nye tiltag bl.a. snapshot i gallerier, her vil jeg løbende ligge billeder ind, som jeg selv tager, af mig samt under slave seancer. Jeg har også valgt at ligge de anmeldelser som mine slaver har skrevet på sm-porten og BDSM forum ind på min side, så det er nemt at finde og læse om andres oplevelser med mig – gode som dårlige. Jeg har fået en chat som ligger i footeren på alle sider så du nemt og hurtigt kan få fat i mig når jeg er online. Jeg har valgt ikke at have fotos at mine outfits samt udstyr liggende man du kan se en lille del af det i mine gallerier. I sidebaren finder du en shout out hvor jeg vil skrive når jeg laver noget nyt på side, så du ikke altid behøver at gennemgå alle siderne for at holde dig opdateret. Jeg har også tilføjet lidt mere læse stof under live seancer.

Som på den gamle side har jeg forsøgt at give så mange oplysninger som muligt, så du altid kan klikke rundt på siden og få svar på dine spørgsmål.